www.facebook.no/28dagersdietten 

Ønsker du å gå ned raskt i vekt, ta av mellom 5-15 ja da står team 28 og 28 dagersdietten klare til å hjelpe deg. Vi har flere tusen fornøyde kunde. Denne helsedietten har tatt Norge og Europa med  storm og grunnen er enkel den funger på ALLE.

28 dagersdietten, er en rense- og helsekur som består av en kombinasjon av vanlig mat og høyopptakelige næringstilskudd. Dietten er nøyaktig sammensatt for optimalt resultat!

Det unike med 28 dagersdietten er at den forbrenner bukfett samtidig som man bevarer musklene gjennom å spise proteinrik mat og aminosyrer.

De fleste går ned mellom 5-15 kilo.

"STABILISERINGSFASE"

Etter 28 dager går du over i stabiliseringsfasen i minimum 2 mnd. Nå skal de nye vanene innarbeides som du kan ta med deg resten av livet, slik at du unngår JO-JO effekten.

 

*MAT*

Dette er hva du spiser under de 28 dagene: rene proteiner av kylling, kalkun fisk, vilt- og kjøtt, scampi, egg, grønnsaker, yoghurt og frø. Du får en nøyaktig utregnet kostholdsplan fra oss. Samtidig drikker du også næringsdrikker med svært biotilgjengelige vitaminer, mineraler, enzymer og probiotika som kroppen din trenger- disse kommer med 28 dagers-pakken når du bestiller. Under kuren holder du deg helt unna salt, sukker, tilsetningsstoffer og alkohol. Dette er helt nødvendig for at kroppen din skal kunne stabilisere mange av kroppens naturlige prosesser. Allerede i uke 1 starter kroppen med renseprosessen.. Men som en BONUS går man likevel ned i vekt, gjerne 5-12 kilo de første 28 dagene. Det farlige buk fettet reduseres betraktelig og musklene forblir!

28 dagers-PAKKEN DU BESTILLER BESTÅR AV: Næringsdrikker, urtete, aminokapsler, kostholdsplan, ukeplan og oppskrifter - lukket facebook gruppe og i tillegg får elle en personlig veileder gjennom hele kuren.

28 dagersdietten har nå over 20000 følgere på facebook og flere tusen innom vår hjemmeside www.28dagersdietten.no i tillegg er vi på andre sosiale medier :

Youtube  https://www.youtube.com/channel/UC1ZkNfK_kNQyUcUk-siUfNA
Instagram https://www.instagram.com/28dagersdietten.no/
Twitter http://www.twitter.com/28dagersdietten
Blogg http://om28dagersdietten.blogg.no/

 

Veien er ikke så lang som du tror ........kun 28 dager

 

 

TA HELSA PÅ ALVOR - DET GJØR VI !